December voorbereidingen

De feestmaand komt er weer aan. Dit is voor ons altijd een mooi moment om zelfgemaakte cadeautjes te geven. We zijn nu al druk aan het breien en daarbij hebben we natuurlijk een lijstje met favoriete cadeaus.

Ons lijstje

Nummer 1 op onze lijst is natuurlijk een paar sokken. Dit jaar superdikke sokken, want die waren vorige winter enorm in trek bij vrienden en familie.

Nummer 2 is een paar dikke sloffen. Heerlijk warm in de winter en lekker snel klaar. Door te variëren met de dikte van het garen verander je de maat van de slof. De sloffen zijn altijd een succescadeau. We schreven er zelfs een blog over.

Wol-Co-eenvoudige-sloffen-alle-maten
Eenvoudige sloffen

Nummer 3 op onze lijst is een kleiner Fair Isle project. Fair Isle is lekker uitdagend en de ontvanger is er altijd blij mee. Voor een kerstbal zorgen we dat de kleurencombi past in het interieur van de ontvanger. Daar gooi je hoge ogen mee.

Nummer 4 op de cadeaulijst is een paar vingerloze handschoenen. Als je ze eenmaal hebt, merk je hoe fijn het is om ze over je polsen en handen te trekken in een koele ruimte.

Wol & Co vingerloze handschoen Fair Isle 2

Nummer 5 is een heerlijk warme muts. We moeten bewegen, dus ook in de winter gaan we naar buiten. Een muts mag dan niet ontbreken aan onze winterse garderobe. Snel en altijd goed is onze spiraalmuts. Hier vind je het gratis patroon voor onze spiraalmuts met pompoen (die je natuurlijk ook zonder pompoen kunt maken).
Een muts met Fair Isle motieven is natuurlijk ook een idee en vrij snel te breien. Het is meteen een prima manier om je restgarens wat weg te werken.

Wol-Co-Spiraalmuts-met-pompoen
Fair Isle muts Vinter patroon

Naast zelfgebreide cadeaus is het ook leuk om een boek cadeau te doen. Als je zelf een breier bent, weet je hoe fijn het is een handwerkboek cadeau te krijgen. Je kunt natuurlijk een boek uit ons assortiment geven en er komt weer een kortingsronde aan.

draad 4 en 5 bundel

Tenslotte

Maar je kunt ook prachtige tweedehands boeken vinden. En hoe leuk is het om iemand te verrassen met een boek dat niet meer in druk is? Wij winkelen graag bij boekwinkeltjes. Misschien ken je het wel.

Heel veel plezier met het voorbereiden van je decembercadeaus!