Workshop breipatroon voor een babyvestje

Wol & Co workshop patroon babyvestje header

Een workshop breipatroon dat je ook als beginner kunt breien!

Workshop breipatroon voor een babyvestje is een echt project dat je al kunt breien als minder geoefende breien. Want, ja, we weten het: wij, van Wol & Co, blijven maar praten over proeflapjes maken en zaken uitproberen. Maar soms wil je ook gewoon een project hebben en geen proeflapje. Dan is dit babyvestje een leuk en goed project om mee te starten.

Als je net hebt leren breien, of je voelt je nog niet zo zeker, dan is het best moeilijk om een project te vinden dat niet van vierkante lappen gemaakt is. Maar wij hebben nu een babyvestje ontworpen dat je kunt breien als beginner.

De technieken die we voor het babyvestje gebruiken staan ook in Werkdraad 1 leer breien. Als je het dus even niet weet, dan kun je daar opzoeken hoe je ook alweer een opzet maakt, of hoe je een mindering voor elkaar krijgt. De knoopsgaten die je gaat maken, staan uitgebreid in de workshop beschreven.

Wol & Co achterkant babyvestje ronde pas gedeelte

De naam workshop breipatroon voor een babyvestje zegt het al: het patroon is een workshop. Dat wil zeggen dat elk onderdeel van het patroon stap voor stap doorlopen wordt. Er staan tabellen in het patroon om het overzichtelijk te houden en de workshop begint met een algemeen gedeelte over het werken met een patroon, het kiezen van garen en een stukje over steekverhouding. Je komt dus goed beslagen ten ijs als je aan de gang gaat.

Ga je dit vestje breien? Ga dan vooral mét je workshoppatroon naar een goede breiwinkel. Daar werken mensen die je gedegen advies kunnen geven over het garen dat het beste kunt gebruiken. Het kan een teleurstelling voorkomen!

Hier vind je Werkdraad 1 en het workshoppatroon van het vestje staat in onze webwinkel.

Heel veel breiplezier en mail ons vooral een foto van het vestje als je het af hebt. Dat vinden we geweldig.

Wol & Co workshop patroon babyvestje

P.S. Het is natuurlijk ook geweldig om Werkdraad 1 en dit workshop patroon samen cadeau te doen. Voor de prijs hoef je het niet te laten!