Wol & Co Werkdraad headerWol & Co

Contact met Wol en Co kun je het beste opnemen per mail. We werken niet allemaal op dezelfde locatie en zo ziet iedereen de mail die binnenkomt.

Over ons

Wol & Co is 2012 gestart en wordt gerund door Sytske Corver & Ineke Spijker. 

In 2014 is onze eerste uitgave Draad! 1: breien – de basics verschenen, geschreven door Sytske en Ineke en vormgegeven door Ronald. Draad! 2 – rondbreien is in het najaar van 2015 verschenen. In 2017 is de herdruk van Draad! 2 verschenen én een nieuwe loot vaan de Draad! tak: Draad! 3 breien & kleur. Ondertussen zijn ook Draad! 4 sokken breien en Draad! 5 Fair Isle breien uitgekomen. Alle boeken zijn in onze eigen (web)winkel verkrijgbaar maar ook in andere wolwinkels.

Ook brengen we het breitechnische magazine Werkdraad uit. In elk magazine wordt een bepaalde breitechniek kort en bondig belicht. Tot nu toe zijn er 5 Werkdraden gepubliceerd: nr. 1 leer breien; nr.2 rondbreien; nr. 3 meerderen & minderen; nr. 4 opzetten & afkanten en nr. 4 ajour breien.

Op de website vind je een uitgebreide stekenbibliotheek en een blog met veel tips en inspiratie. Kijk ook even op de pagina Tips, daar staan video’s, soktabellen en andere gratis downloads. Verder hebben we een aantal mooie patronen voor je, zie onze shop.

Bedrijfsgegevens

E-mail: klantenservice@wolenco.nl voor contact met Wol & Co

NB!: Aangezien wij met meerdere personen op verschillende plekken werken, is telefonisch contact erg lastig voor ons. Vandaar dat we ook geen specifiek telefoonnummer kunnen geven hier. Contact via e-mail werkt het best en het snelst.

Bankrekening: NL45 INGB 0007 7694 92  ten name van Wol en Co

KvK nummer: 56479662

BTW nummer: NL852145561B01