Contact

Contact met Wol en Co kun je het beste opnemen per mail: wolenco.nl

We werken vaak op verschillende plekken en zo ziet iedereen de mail die binnenkomt.

Over ons

Wol & Co is 2012 gestart met de online verkoop van garens en materialen en wordt gerund door Ronald Bos, Sytske Corver & Ineke Spijker. 

In 2014 is onze eerste uitgave Draad! 1: breien – de basics verschenen, geschreven door Sytske en Ineke en vormgegeven door Ronald. Draad! 2 – rondbreien is in het najaar van 2015 verschenen. In 2017 is de herdruk van Draad! 2 verschenen én een nieuwe loot vaan de Draad! tak: Draad! 3 breien & kleur. Alle boeken zijn in onze eigen (web)winkel verkrijgbaar maar ook in andere wolwinkels.

Inmiddels zijn we gestopt met het verkopen van garens en handwerk-toebehoren om ons te kunnen storten op het publiceren. Vanaf september 2018 zullen we regelmatig het magazine Werkdraad publiceren. In elk magazine wordt een bepaald technisch aspect van het breien belicht.

Intussen heeft Sytske het derde level van de TKGA  gehaald en mag zij zich, als één van de drie in Nederland, Master of Hand Knitting noemen.

Je kunt contact met ons opnemen via de mail: info@wolenco.nl

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Wol en Co Cover Draad 3x

Bedrijfsgegevens:

E-mail: klantenservice@wolenco.nl

Je bereikt ons het snelst en makkelijkst via een e-mail naar info@wolenco.nl

NB!: Aangezien wij met meerdere personen op verschillende plekken werken, is telefonisch contact erg lastig voor ons. Vandaar dat we ook geen specifiek telefoonnummer kunnen geven hier. Contact via e-mail werkt het best en het snelst.

Bankrekening: NL45 INGB 0007 7694 92  ten name van Wol en Co

KvK nummer: 56479662

BTW nummer: NL852145561B01