Surf eens over de site van Wol & Co

Al heel wat jaren zijn we bezig als Wol & Co. We hebben inmiddels 4 boeken geschreven en uitgegeven. Daar zijn we natuurlijk trots op, maar we hebben meer gedaan in de afgelopen jaren.

Onze stekenbieb telt inmiddels heel wat motieven en in ons blogarchief is een schat aan informatie te vinden. Om de week zetten we een nieuw motief in de stekenbieb en ook de blogs schrijven we regelmatig.

Net als in onze boeken willen we in de bieb en in de blogs kennis doorgeven. Soms krijgen we een mailtje over een onderwerp of wordt er in het breicafé iets besproken. Als het iets is dat kort en krachtig uit de doeken gedaan kan worden, vinden we het leuk om er een blog aan te besteden. Kennis moet je delen, tenslotte.

De stekenbieb is helemaal gratis. Je hoeft niet eens lid te worden. Om het breien interessant te houden, heb je af en toe behoefte aan iets nieuws en een motief uit de bieb kan dan net dat beetje extra zijn.

Naast de blogs en de bieb hebben we nog ook nog gratis patronen. Brei eens een paar yogasokken of ontwerp je eigen sokken met het sokformulier. En ook handige algemene breikennis is te vinden op onze site. Weet je even niet meer hoeveel steken er in een sok voor maat 38 zitten? Dan check je dat in de maattabellen voor sokken (die er zelfs voor verschillende garendiktes te vinden zijn). En wat betekenen die wassymbolen ook alweer? Check dan onze pagina. En heb je even geen kleurinspiratie? Surf door onze foto’s op de ‘kleur’ pagina.

Ook voor de jonge startende breier hebben we uitleg en projecten. Kijk maar eens in onze Wol & Co junior blogs en brei bijvoorbeeld een leuk poppetje in tricotsteek of leer hoe je een vlecht moet maken.

Veel plezier met surfen op de site.

Wol & Co knoopsgaten in de bies 2

P.S. De (gratis) patronen en informatie zijn natuurlijk wel voor persoonlijk gebruik. Wil je iets gebruiken voor je cursus of workshop, neem dan contact met ons op.