Breidagen in Amsterdam

Nog even inspiratie op doen voordat de zomer begint? Op 25 en 26 mei a.s. vinden De Nederlandse Breidagen plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Wol & Co is er ook te vinden.

Wol & Co Harriet 2

Voor de breier en haker die verdieping zoekt, is dit evenement zeker de moeite waard. Je vindt er standhouders die bijzondere garens verkopen van goede kwaliteit. En je kunt er workshops volgen om je kennis uit te breiden, er zijn lezingen en demonstraties. Kortom: je kunt je twee dagen wentelen in je hobby.

Wol & Co FI sliert

Lessen bij Wol & Co

Wij geven twee verschillende lessen: Ronald geeft een kortere workshop over het kiezen van en werken met kleur in brei- of haakwerk. Hoe kies je nou eigenlijk een kleurenpalet dat spannend is?

Sytske geeft een wat langere les over het Fair Isle breien, waarin verschillende aspecten van het inbreien met meerdere kleuren aan bod komen. Via de site van De Nederlandse Breidagen kun je je inschrijven voor de lessen en workshops.

Natuurlijk hebben we ook een stand waarin we onze boeken verkopen. Je kunt de boeken eventueel (voorzichtig) inkijken voordat je er één koopt.

Waar?

De Kromhouthal ligt in Amsterdam Noord en is goed te bereiken vanaf het Centraal Station. Je gaat over het IJ met de pont en loopt een stukje.

Vind je Amsterdam te ver weg? In Groningen, in de Suikerfabriek, zijn op 3 en 4 mei ook Breidagen. Wij zijn daar niet, maar heel veel collega’s van ons zijn er wel.