Fijne feestdagen!

Bijna is 2019 weer om en begint het nieuwe jaar met alle kansen en uitdagingen. Ook al kun je elke dag even terugblikken op de afgelopen tijd en goede voornemens maken voor de komende tijd, aan het eind van een jaar gaat dat toch het best. 
Het afgelopen jaar was voor ons een roerig jaar. Het was een jaar van zorgen en ziekte, en van afscheid nemen van een lieve moeder van één van ons en van onze Wol & Co honden Max, Nina en Willem. Het jaar waarin we voor het eerst in ons bestaan een beursdeelname moesten cancellen en ook andere voorgenomen projecten op de lange baan schoven.
Gelukkig gaven breien en haken de nodige afleiding en vooral rust in het hoofd. We hebben flink wat meters kunnen maken.

Een nieuw jaar, aan de slag dus!

Natuurlijk is er altijd een balans en gebeuren er ook fijne dingen. Het is fijn te horen dat onze boeken gewaardeerd worden door jullie. Dat er oplettend gelezen wordt en bevindingen aan ons worden gemeld. Dat jullie onze boeken aanbevelen bij anderen en dat diverse wolwinkels onze boeken in hun assortiment opnemen. Het is ook fijn te merken jullie dat onze blogposts, soktabellen en stekenbibliotheek echt gebruiken, daar doen we het voor.
De stekenbieb en het blog zullen ook in het nieuwe jaar weer aanvulling krijgen, al doen we het iets rustiger aan op dat front. We hebben tijd nodig voor onze nieuwe plannen 🙂

Draad! 5

Gesteund door jullie enthousiasme zijn we in 2019  gestart met Draad! 5. Het onderwerp van dat nieuwe deel zal Fair Isle, stranded knitting, motieven inbreien zijn, al hebben we nog geen definitieve titel. Gezien het grillige verloop van het afgelopen jaar durven we nu nog geen verschijningsdatum te geven, maar we hopen uiteraard wel op 2020. Het zal, zoals jullie gewend zijn, weer een echt techniek-boek zijn met een focus op hoe-doe-je-het, kleurgebruik en motieven. 

Werkdraad

Daarnaast proberen we op korte termijn wat ‘kleinere’ uitgaves te kunnen doen, die we Werkdraad gaan noemen. Er staan er drie in de planning, met elk een eigen thema. Binnenkort hebben we daar wat meer info over. Een logo voor de magazine-achtige Werkdraad is er wel al.

logo werkdraad

Dan gaan we nu aan onze feestdagen-vakantie beginnen en zijn 8 januari weer, helemaal fris, uitgerust en klaar om aan de slag te gaan met Draad! 5, Werkdraad en andere Wol & Co zaken.

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een super creatief en natuurlijk ook een gezond 2020!