TADA, daar is – ie dan:

Draad! 4 sokken breien

Wol & Co Draad! 4 levering

Sokken breien – Draad! 4 sokken breien

Sokken breien – Draad!4 sokken breien is uit en we zijn supertrots op ons vierde boek. Want dit is weer een boek vol techniek, instructies en foto’s.

In Draad!4 vind je:

  1. de ins en outs van het been-eerst en teen-eerst sokken breien;
  2. de uitleg in stappen met veel foto’s erbij;
  3. heel veel tips;
  4. zelfs een heel hoofdstuk met tips;
  5. sokrecepten;
  6. hielen en tenen;
  7. en nog veel meer.

Sokrecepten

Naast de patronen voor de basissokken zul je geen kant en klare sokkenpatronen vinden in dit boek. Maar we hebben wel zgn. sokrecepten opgenomen. We geven je de motieven, hielen en tenen van een sok. En hiermee kun je alle sokken uit het boek breien. Nóg leuker is het om je sok helemaal zelf te ontwerpen. En dan kun je voor motieven natuurlijk terecht in onze stekenbieb.

Wol & Co Draad! 4 inhoud

Wol & Co Draad! 4 spie opnemen
Wol & Co Draad! 4 tenen
Wol & Co Draad! 4 tip en trucs

Tenslotte

Ons sokkenboek vind je natuurlijk in onze webshop. En je kunt ons boek natuurlijk ook altijd nog online bestellen. Kijk ook eens naar onze andere blogs, want soms delen we een techniek, soms een boek en soms gedachten over het breien. Wil je op de hoogte breien, dan kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief; op onze homepage vind je een venster om in te vullen.

Fysieke winkel

Maar misschien ga je liever grasduinen in een echte handwerkwinkel? Ons boek is o.a. te koop bij Hooks & Yarn, bij Trollenwol en bij De Afstap. In deze winkels vind je ook goede sokkengarens, accessoires en kan men goed advies geven.

Heel veel breiplezier!