Veel gestelde vragen

Wol & Co is een uitgeverij met een webwinkel. Je kunt ons niet bezoeken.

We staan regelmatig op beurzen en geven workshops en cursussen, kijk voor de data in de agenda.

In principe zijn alle artikelen die in de webwinkel staan op voorraad, tenzij anders vermeld. Het kan natuurlijk voor komen dat iemand je net voor is geweest met het bestellen van hetzelfde artikel en dat het is uitverkocht. Als dat het geval is, dan nemen wij hierover contact met je op.

Ja, dat kan. Dat adres kun je bij het afrekenen aangeven.

Wij versturen over de hele wereld. Stuur dan, in plaats van de normale bestelprocedure te volgen, een e-mail met je bestelling naar klantenservice@wolenco.nl, dan geven wij verdere info over betalen, verzendkosten en verzendtijden.

Nadat je betaling is bijgeschreven op onze rekening, wordt je bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. Dat is meestal binnen 24 uur. De normale levertijd is één á twee werkdagen voor een zending binnen Nederland.

Je kunt betalen met iDEAL of d.m.v. vooruitbetaling. Meer informatie kun je vinden op onze pagina betalingsmogelijkheden.

Dat kan zolang je bestelling nog niet is ingepakt en verstuurd. Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail, dan passen wij je bestelling aan. Je kunt je bestelling ook annuleren zolang deze nog niet verzonden is, stuur dan ook z.s.m. een e-mail.

Controleer of de bevestigingsmail misschien in je folder met ongewenste email is terechtgekomen. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op, wij gaan na of je bestelling al dan niet goed is doorgekomen.

Als je via iDEAL of credit card betaalt, krijg je onmiddellijk een bewijs van betaling per e-mail. Bij andere betalingen geldt, dat wij – nadat wij je betaling hebben ontvangen – je bestelling meteen versturen, samen met de factuur.

Heb je nog geen antwoord op je vraag? Neem dan contact met ons op via een e-mail.