Wol&Co groene sneaker geschikt voor sokken

Draad!4 sokken breien

Zoals jullie misschien al weten, is Draad!4 sokken breien klaar. Alle sokken in het boek hebben we zelf ontworpen en, natuurlijk, ook zelf gebreid. De motieven voor onze sokken hebben we uit onze eigen stekenbibliotheek gehaald. Die is al behoorlijk gevuld, vinden wij.

Stekenbieb geschikt voor sokken

Er staan heel wat motieven in de bieb die geschikt zijn om in een sok te verwerken, maar….. De motieven waren niet zo gemakkelijk te herkennen als geschikt sokmotief. We hebben daarom een nieuwe categorie aan de stekenbibliotheek toegevoegd: geschikt voor sokken. Nu kunnen de sokkenbreiers onder ons alle sokmotieven gemakkelijk bij elkaar zien.

Wol&Co sokken breien dikke huissok

Tenslotte

Wil je meer weten over het breien van sokken? Dan is Draad! 4 sokken breien echt een boek voor jou. Alles staat erin en met dit boek kent sokken breien geen geheimen meer voor jou. We hebben bovendien ook een serie magazines: Werkdraad. In onze werkdraden vind je uitgebreide uitleg over verschillende technieken in woord en beeld.

Goede sokkengarens, advies en leuke accessoires vind je o.a. bij Hooks & Yarn en bij Trollenwol.

Blogs en nieuwsbrief

En kijk vooral eens naar onze andere blogs, soms delen we een techniek, soms een boek en soms gedachten over het breien. Wil je op de hoogte blijven, dan kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief; op onze homepage vind je een venster om in te vullen.

Sokken breien - draad 4 en werkdraad 4 bundel