Retourneren

Is je bestelling (of een deel daarvan) niet wat je verwacht had, dan kun de producten binnen 14 dagen terugsturen. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet “kopen op afstand” ter bescherming van de consument.

Neem per e-mail contact op met onze klantenservice en geef aan dat je je product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd en het liefst in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Stuur je bestelling niet zomaar retour, omdat je bestelling daarmee niet is geannuleerd loopt de facturering gewoon door.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de retourontvangst van de geretourneerde producten wordt het aankoop bedrag minus eventuele door Wol & Co gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op je bank- of girorekening.