Wol-Co-kleine-zigzag-fair-isle motiefWol & Co

Kleine Zigzag Fair Isle motief

Het Kleine Zigzag Fair Isle motief gebruik je bijvoorbeeld tussen twee grote motieven. Maar zoals in het voorbeeld, je kunt er ook een heel patroon mee opbouwen. Gebruik dan een vast aantal kleuren en wissel die af. Een effen streep tussen de varianties geeft rust.

Je kunt dit motief ook gebruiken om een overgang naar een andere achtergrondkleur wat te verzachten. Meer over Fair Isle kleurovergangen lees je in dit blog.

Dit motief leent zich verder uitstekend om eens lekker los te gaan met alle restjes kleuren die je hebt. En dan hoef je natuurlijk geen bepaalde volgorde aan te houden, als jij het mooi vindt, is het mooi tenslotte.

Wil je nog wat meer inspiratie? Blader dan eens door onze blogs. We schrijven regelmatig over alles wat met breien te maken. Niet alleen Fair Isle breien, maar ook andere zaken natuurlijk.

Om Fair Isle inspiratie op te doen is dit is bijvoorbeeld een goed begin! In dit blog vind je links naar allerlei inspirerende Fair Isle sites. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Sanquar motieven?

Veel breiplezier maar weer.