Draad! 5 Fair Isle breien is nu verkrijgbaar!

Draad! 5 Fair Isle breien is klaar en we zijn er trots op! Ons nieuwste boek gaat over het inbreien van motieven met een meegevoerde draad. Het zogenaamde stranded knitting. 

Wat vind je in Draad! 5 Fair Isle breien ?

Draad! 5 Fair Isle breien is een breiboek waarin we alle technieken uitleggen die horen bij het inbreien. Zo vind je in hoofdstuk 3 letterlijk hoe je inbreit. In hoofdstuk 4 leggen we uit hoe je motieven combineert en aanpast aan je eigen wensen. In hoofdstuk 5 leggen we uit wat belangrijk kan zijn bij het kiezen van de kleuren voor je project. We hebben zelfs 2 hoofdstukken geschreven over het proeflapje en een groot hoofdstuk over het maken en zekeren van je knipsteken en het afwerken ervan. Want, ja, het doorknippen van je breiwerk hoort (soms) ook bij Fair Isle breien. Er is ook een hoofdstuk over technieken die niet speciaal inbreitechnieken zijn, maar die wel fijn zijn om te kennen als je met dit boek aan de gang gaat.

De motieven in Draad! 5 Fair Isle breien komen niet alleen van Fair Isle, maar uit alle noordelijke streken van Europa. Zo hebben we, bijvoorbeeld, ook heel wat motieven gebruikt van de Faroër Eilanden en natuurlijk ontbreekt de beroemde ster uit Noorwegen ook niet.

Patronen en recepten

Draad! 5 Fair Isle breien is vooral een technisch breiboek. We leggen het belang van uitproberen uit en geven je heel veel teltekeningen en ‘recepten’ om je eigen ontwerp te maken. Het is namelijk zo leuk om je eigen creativiteit aan te boren. Heb je even geen zin om het zelf te bedenken? Dan vind je wel een paar patronen in Draad! 5. Deze zijn niet zo groot en ingewikkeld, dus een prima project om de techniek eens uit te proberen. Voor ieder wat wils!

Draad! 5 bestellen

Heb je zin om aan de gang te gaan en wil je ons boek bestellen? Dat kan natuurlijk. Hier vind je Draad!5 Fair Isle breien.

Het boek kost €25,65 exclusief verzendkosten.

We hopen dat jullie net zo veel beleven aan het inbreien als wij hadden bij het maken van Draad!5

Sytske en Ineke