Adres

Wol & Co

Industrieweg 1A – lokaal 9

1521 NA Wormerveer

Openingstijden

Op afspraak, stuur een e-mail naar info@wolenco.nl

Over ons

Wol & Co is 2012 gestart met de online verkoop van garens en materialen en wordt gerund door Ronald Bos, Sytske Corver & Ineke Spijker. 

In 2014 is onze eerste uitgave Draad! 1: breien – de basics verschenen, geschreven door Sytske en Ineke en vormgegeven door Ronald. Draad! 2 – rondbreien is in het najaar van 2015 verschenen. In 2017 is de herdruk van Draad! 2 verschenen én een nieuwe loot vaan de Draad! tak: Draad! 3 breien & kleur. Alle boeken zijn in onze eigen (web)winkel verkrijgbaar maar ook in andere wolwinkels.

Intussen heeft Sytske het derde level van de TKGA  gehaald en mag zij zich, als één van de drie in Nederland, Master of Hand Knitting noemen.

Je bent van harte welkom om langs te komen en onze producten te bekijken en te voelen. Mail ons even om een afspraak te maken. Je kunt bij ons met pin betalen, contant is ook prima.

Bedrijfsgegevens:

E-mail: klantenservice@wolenco.nl

Je bereikt ons het snelst en makkelijkst via een e-mail naar info@wolenco.nl

NB!: Aangezien wij met meerdere personen op verschillende plekken werken, is telefonisch contact erg lastig voor ons. Vandaar dat we ook geen specifiek telefoonnummer kunnen geven hier. Contact via e-mail werkt het best en het snelst.

Bankrekening: NL45 INGB 0007 7694 92  ten name van Wol en Co

KvK nummer: 56479662

BTW nummer: NL852145561B01